Syyskauden junnupurjehdukset alkavat keskiviikkona 5.8. ja jatkuvat syyskuun 16. päivään saakka. Kokoontuminen pursimajan edessä kello 18. Ensikertalaisille tiedoksi, että parin tunnin iltapurjehdukset tapahtuvat seuran optareilla ja Zoomilla. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita mutta uimataito (25m) ja omat pelastusliivit tulee olla. Kaverit ovat myös tervetulleita. Tervetuloa!

Lisätietoa: Markku Tilli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040-833 9722

Jäsenien sivut

Uutiset

 • Vapaita laituripaikkoja kesälle 2018

  Meritie ry:llä on vapaita laituripaikkoja kesälle 2018. Täysin uusitusta H-laiturista löytyy aisapaikkoja ja G-laiturista löytyy poijupaikkoja usealle eri venekoolle. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä satamapäällikköön Johan Åbergiin sähköpostitse johan.aberg(at)pp5.inet.fi .

   
 • Yrjö Santaholma palkittu SPV:n kultaisella ansiomerkillä

  SPV  palkitsi  syksyllä jäsenemme Yrjö Santaholman kultaisella ansiomerkillä, jonka hänelle luovutti hänen poikansa Jyrki Santaholma veneilyturvallisuustoiminnon kokouksessa syksyllä 2016.

   
 • Espoon kaupunginhallitus talvisäilytyksestä

  "Kaavoituksessa osoitetaan Suomenojalta talvisäilytyspaikat niille Espoon satamissa pidettäville veneille, joita ei voida kuljettaa katuliikenteessä, henkilöautotrailereilla. Mitoituksessa otetaan huomioon muiden satamien talvisäilytysalueiden pieneneminen. Vaihtoehtoisen rannassa sijaitsevan säilytysalueen etsimistä jatketaan.”

Saarikohteet

Meritien saarikohde on Merivalkama, joka sijaitsee Bejarhomenissa Inkoon saaristossa olympiaväylän varrella paikassa 59*55,6 P 23*52,01 I).